ufologo
Экспорт из национального архива НЛО Украины - UFOBUA
Фильтр экспорта - уникальный номер (311)
Дата экспорта: 30/04/2024


Идентификатор: W311
Область: Харьковская
Дата события (Г/М/Ч): 2007
Категория: Контакт 3-рода
Форма НЛО:
Описание: Очевидець, Кондіна Віра Миколаївна, 57 років, була в квартирі разом з повнолітньою донькою Оксаною. Раптово вони почули на власному балконі якийсь гуркіт. Балкон в той момент був відчиненим. Коли вони пішли подивитись, що сталось, то побачили на балконі істоту: невисокого зросту, схожу на дівчинку. На голові волосся, зі стрижкою "каре" і бантиком.
Колір волосся, шкіри та "бантику" - металево-сірий. Одягнена в накидку до колін зелено-камуфляжного кольору. Обличчя теж металево-сірого кольору, великі очі з віями, маленький ніс та дуже маленький рот (цитую: "майже як кома(запятая)"). Будова очей схожа на людську (тільки більші), за виключенням того, що райдужка, якщо вона була, чорного кольору і зливалась з зіницями. Очі моргали. Істота переводила погляд то на Віру Миколаївне, то на її доньку.
Перелякавшись за доньку (про себе Віра Миколаївна в той момент не думала), а особливо, коли згадала всілякі історії про прибульців, що викрадають людей, вона спробувала собою затулити Оксану, і подумки (так як від хвилювання їй було важко щось сказати вголос), вона звернулась до дівчинки-прибульця: "Іди з миром!". Майже одразу після цього істота швидко підтягнулась на поруччах балкону і зістрибнула вниз (поверх був не перший).
Віра Миколаївна вибігла на балкон, і встигла помітити, що істота не розбилась, а спускається вниз на своїй накидці, що відкрилась на манір парашута.
Коли істота приземлилась, накидка знов склалась, а сама істота швидко побігла, за словами Віри Миколаївни, імовірно в підвал будинку.
Коли істота зникла, вона запитала у доньки, чи та це теж бачила, так як вона сама вже не вірила своїм очам. Донька підтвердила. Крім того, Віра Миколаївна зауважила, що у погляді істоти а також у погляді доньки щось змінювалось, коли ще перед "стрибком з балкона" істота дивилась у вічі доньки. Щось, що підказало їй, що вони (дівчинка-прибулець та Оксана) якщо і не знайомі між собою, то в крайньому разі, бачать одне одного не в перше.
Повідомлення було записане зі слів Віри Миколаївни, при цьому поговорити з донькою наразі вона не дозволила, так як їй наразі не можна хвилюватися у зв`язку з тим, що на момент звернення на гарячу лінію, Оксана була вагітна, а спогади про той день можуть негативно вплинути за здоров`я дитини.
Крім того, пережитий стрес у той момент, розвинувся у Віри Миколаївни у постійний страх залишати відчиненим балкон. З тих пір балкон вона не залишає відчининим навіть у найгарячіші дні літа, не кажучи вже про інші, менш теплі пори року.
Источник: повідомлення отримане на гарячу лінію УФОДОС-Київ у січні 2012 року