ufologo
Экспорт из национального архива НЛО Украины - UFOBUA
Фильтр экспорта - уникальный номер (394)
Дата экспорта: 02/05/2024


Идентификатор: 394
Область: Винницкая
Дата события (Г/М/Ч): 2008-02-22
Категория: Пролет НЛО
Форма НЛО: дискообразная
Описание: Чотири "лiтаючi тарiлки" над мiкрорайоном Вишенька бачили в темному вечiрньому небi одразу кiлька осiб. Щоправда, зафiксувати це явище жодному з тих, хто повiдомив про це на гарячу лiнiю "20 хвилин" , не вдалось.
Як запевняють свiдки, жоден знiмок, зроблений на камеру мобiльного телефону чи навiть на плiвкову фотокамеру, не вдався: дискiв, що зависли в небi та свiтились, там не видно.
Потiм уже зовсiм iншi городяни бачили невпiзнанi лiтаючi об"єкти. Щоправда, вже зранку наступного дня. i "НЛО" не свiтились.
- Я бачила кiлька лiтаючих дискiв на фонi неба, - розповiдає Олександра, що звернулась у редакцiю "20 хвилин". - Це було десь у районi електромереж.
Решта описiв цього явища також спiвпадали з описаною жiнкою картиною.
Проте жодна зi спецiалiзованих установ, що проводять спостереження за небесною площиною, НЛО не бачили. В аеропорту Гавришiвка "20 хвилинам" заявили: нiчого подiбного не бачили.
Як повiдомила начальник обласного гiдрометеоцентру Марiя Кощавка, всi подiбнi явища фiксуються та описуються.
- Про подiбне почали активно говорити лише рокiв десять тому, - каже вона, - коли НЛО почали розглядати з наукової точки зору.
Проте, каже панi Кощавка, про цей випадок у гiдрометеоцентрi нiчого невiдомо. А ось останнє офiцiйно зафiксоване аномальне явище у Вiнницi датоване 28 липня 2006 року. Тодi у небi над територiєю аграрного унiверситету спостерiгався так званий "несправжнiй мiсяць".
Источник: Ганна ШПАК, Винница 2008-02-26 09:40:16, http://20minut.ua/news/111870