ufologo
Экспорт из национального архива НЛО Украины - UFOBUA
Фильтр экспорта - уникальный номер (413)
Дата экспорта: 27/04/2024


Идентификатор: 413
Область: Винницкая
Дата события (Г/М/Ч): 2009-05-24
Категория: Пролет НЛО
Форма НЛО: дискообразная
Описание: До редакцiї "33-го каналу" (Вiнницька обласна щотижнева газета) звернулась вiнничанка Наталя Григорiвна з дочкою. Вони стверджують, що бачили у небi об"єкт, схожий на лiтаючу тарiлку в нiч з суботи на недiлю (з 23 на 24 травня 2009 року). Цю iнформацiю пiдтвердили ще декiлька телефонних дзвiнкiв.
Наталя Григорiвна розповiдає, що в нiч з суботи на недiлю о пiв на другу ночi її розбудило яскраве свiтло. Проживає жiнка у центрi Вiнницi. Перед нею над дахом сусiднього будинку показався об"єкт, схожий на лiтаючу тарiлку.
- Тарiлка була стального кольору, розмiром 3х4 метри, з яскравими iлюмiнаторами, - розповiдає вiнничанка. - Я злякалася, почала кричати, розбудила своїх дочок. Вони також побачили цей об"єкт. Декiлька хвилин вiн майорiв у небi непорушно. Згодом полетiв у бiк залiзничного вокзалу. Ми не встигли взяти фотоапарат, адже були шокованi побаченим.
Те, що ця iнформацiя не була жартом, нам пiдтвердили ще двоє вiнничан, якi зателефонували в редакцiю напередоднi. Вiнничанин Олег розповiв, що бачив схожий лiтаючий об"єкт два тижнi тому в районi вулицi Фрунзе та Київської...
Источник: http://ufodos.org.ua/news/2009-06-09-135