ufologo
Экспорт из национального архива НЛО Украины - UFOBUA
Фильтр экспорта - уникальный номер (816)
Дата экспорта: 20/05/2024


Идентификатор: 816
Область: Одесская
Дата события (Г/М/Ч): 1989-10-07
Категория: Пролет НЛО
Форма НЛО:
Описание: Сталося це 7 жовтня, у суботу, приблизно між 18.00 і 18.30... Цього разу свідками незвичайного явища були кілька чоловік.
Викладач місцевої музичної школи Володимир Іванович Дробот повертався з концерту в селі Волкове. При наближенні до райцентру супутники Дробота звернули увагу на сильне світіння, джерело якого знаходилося десь над ними і на відстані приблизно три кілометри.
«Я визирнув з машини, — пригадує Володимир Іванович. — Світіння виходило від об`єкта, який летів над нами і нагадував своїм виглядом групу прожекторів, що освітлюють стадіон».
Зрозуміло, у машині одразу ж пожартували з приводу НЛО. Жартом справа й обмежилася. А жаль, бо у пасажирів був фотоапарат, об`єктив якого залишився цього разу закритим.
Спостерігав об`єкт і голова колгоспу імені XX з`їзду КПРС Микола Семенович Гудзь, чиї характеристики, загалом, співпадають з тими, які дав баченому Яцюк. І, зрештою, ще одне свідоцтво належить працівниці Комінтернівської АЗС Наталії Ткаченко. Вона, зокрема, відзначала, що незабаром після прольоту об`єкту з того боку, куди він віддалився, промчалися два вертольоти. Можна припустити, що їхня поява була пов`язана з цією «тарілкою». Втім, це припущення легко перевірити.
Источник: В. Григор`єв, "НЛО над Комінтернівським", "Комсомольська Іскра" (Одесса), 14 жовтня 1989 року